A e dini kush është ish gru’aja e Noizyt? E keni parë vetëm në…(Video)

A e dini kush është ish gru’aja e Noizyt? E keni parë vetëm në.Mamanë e Leandrës dhe ish gru’an e Noizyt të gjithë jemi mësuar ta shohim në vetëm në tat’uazh në njërin krah të këngëtarit derisa ky i fundit vendosi që ta hiqte.Mirëpo ajo është femra e parë që Noizy e ka dashur aq shumë sa për vite me radhë mbajti fytyrën e saj, ja dhe video shtype re!klamn meposht dhe shiko,pamjet.