A doni te punoni ne Evrope, Ja cilat jane 5 vendet ku pagat dhe kushtet jane te…

Pesë shtetet që kanë dhënë më së shumti leje qëndrimi për kosovarët gjatë vitit të kaluar del të jenë Gjermania, Kroacia, Sllovenia, Franca dhe Italia. Kështu u bë e ditur në një grafikë e publikuar, Në total numri i leje qëndrimeve që u lëshuan për kosovarët nga shtetet e Bashkimit Evropian është 31 mijë e 654.

Shteti i parë është Gjermania me 15 mijë e 895 leje qëndrimi të lëshuara, kurse pas saj është Kroacia me 4 mijë e 488, ku viteve te fundit ka shume kerkes te madhe per atje.