A do vjene Një valë e dytë? Pipero jep Laj.min e madh, Ja ç’pritet të nd odhë me vir usin në Vjeshtë

A do vjene Një valë e dytë? Pipero jep Laj.min e madh..

Pëllumb Pipero ka dhënë së fundmi një intervistë për “ABC News”. Ai ka folur për situatën e pand emisë në vend.

Dhe se ç’pritet të ndodhë në vjeshtë.Pipero u shpreh se sipas të dhënave epidemiologjike dhe klinike, virusi thuajse ka hyrë në fazën e fundit. Sa i përket mundësisë që Koronavirusi të rikthehet me një valë të dytë në vjeshtë, mjeku tha se sipas tij ka gjasa që kjo valë të mos jetë agr esive.

“Askush nuk mund ta përjashtojë një valë të dytë, por kam thënë që në opinionin tim një valë e dytë në fund të vjeshtës ka gjasa që të mos jetë agresive. Besoj që mund të kemi një skemë mjeekimi më efektive.