A do jete Antonela banorja e re që do hyjë në Вig Brother, Vjen pergjigja e papritur nga…

A do jete Antonela banorja e re. Ky program ka qenë i mirë edhe për një ndër vajzat më të përfolura sezonit të kaluar, Antonela Berisha, e cila ndonëse nuk gjeti dot njeriun e zemrës, i janë ofruar shumë mundësi të tjera.

Pas përfundimit të Përputhen, ajo u bë pjesë e emisionit sportiv ndërkohë, nuk kanë munguar intervistat në emisione të ndryshme televizive. Por duket se Antonela do nisë një eksperiencë të re televizive dhe krejt të ndryshme nga ato të tjera.

Mbrëmjen e nesërme mbahet spektakli i radhës, gjatë të cilit Antonela pritet ti bashkohet pjesës tjetër të banorëve në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Deri tani, asnjë nga konkurrentët nuk është bërë pjesë e këtij megjithatë, mbetet të shohim spektaklin mbrëmjen e nesërme.