95% gabojnë/ Kanë 30 vite diferencë, por e gjeni dot kush është vajza e kush nëna

Interesantee 95% gabojnë/ Kanë 30 vite diferencë, por e gjeni dot kush është vajza e kush nëna,hapeni-ree.klamimin, dhe shikojeni-videon e tyre.

Një grua nga Florida e SHBA-ve, ka rrëfyer për mediat vendase se atë dhe të ëmën, i ngatërrojnë shpesh me njëra-tjetrën. Madje edhe partneri i saj në një moment ka “harruar” se kush është e dashura e tij.
Cher Hubsher, 30 vjeçe, e ka mamanë po kaq vite më të madhe, pra 60. Por edhe pse kanë një diferencë kaq të madhe në moshë, ngjashmëria mes tyre është për t’u pasur zili.Mamaja e Cher, Dawn, ka treguar një episod mjaft interesant.

Ajo ka rrëfyer se kur e bija kishte ditëlindjen, ata kishin ftuar dhe të dashurin e Cher, Jared. Ai në momentin që kishte hyrë në festë, e kishte ngatërruar të dashurën me mamanë e saj dhe kishte nisur të përqafonte atë