53 vjeçari kishte 20 vite pa e bërë me grua/ Harxhon gjithë ato lekë për të blerë një kukull: Me këtë është rehat, s’ta mërzit shpirtin si femrat

Një burrë i cili kishte qenë për 20 vite beqar ka blerë një kukull gome me vlerë 1100 £. Si thotë ai kjo është gjëja më e mirë që ka bërë për veten e tij.

Scott Pearson 53 vjeç, i cili ka qenë beqar për gati 20 vjet thotë se kukulla e tij i ngjan këngëtares Janet Jackson.

Kukullës së tij ai i ka vënë emrin Kianna. Si tregon i moshuari, kukulla e ka lumturuar shumë gjatë netëve të ka rantinës. Ai punon si kuzhinier dhe thotë se puna nuk e lejon që të ketë një lidhje ndaj edhe zgjodhi të blejë një kukull.

Scott, i cili jeton në Brighton, East, “Nuk më pëlqen shumë ta quaj atë një ‘kukull’, për mua ajo është gruaja ime dhe me të më ka rënë shpirti rehat. S’ta mërzit shpirtin si femrat.”