31 vite më parë, A e njihni këngëtaren që po e shihni në këtë foto?

31 vite më parë, A e njihni këngëtaren që po e shihni në këtë foto?

Eli Fara është një ndër këngëtaret më të suksesshme dhe e dashur për publikun shqiptar.
Eli është një nga këngëtaret që vështirë se plaket…e bukur, plot sharm e elegante mbetet gjithnjë.Ajo njihet si një ndër këngëtaret më të bukura në Shqipëri dhe mosha e saj nuk e pengon aspak për të konkuruar vajzat e reja.Ditën e sotme këngëtarja ka ndarë në Instagram një foto të saj 31 vite më parë dhe duket si një ikonë e modës dhe bukurisë të atyre viteve, ja dhe disa foto tjera,hap katrorin,dhe shfaqen.