300.000€ kushton një natë në këtë kasollë, kur ta shihni si duket brenda, do të mbeteni pa mend

300.000€ kushton një natë në këtë kasollë, kur ta shihni si duket brenda..

Nuk do t’ua merr mendja sa kushton një natë në këtë kasolle, arsyeja do iu lërë pa fjalë.Kasollja që shihni në foto.

Ndodhet në Monmouth të Uellsit.Dikur ajo ishte e br aktisur dhe përdorej si kotec pulash por falë një rinovimi rrënjësor tashmë kushton 300.000€.Një natë e vetme aty kushton 200 € pasi ka katër dhoma dhe një mobilim p erfekt.

300.000€ kushton një natë në këtë kasollë, kur ta shihni si duket brenda, do të mbeteni pa mend
Vendi në të cilin gjendet kasollja është mrekullueshëm edhe kjo ia shton çmimin e lartë.Një banesë e thjeshtë dhe elegante sipas vlerësimeve të shoqërive arkitekturore.