20 vite qe jeton me vjehrrën në një shtëpi, Eni Çobani tregon hapur she rret: Mos kujtoni se


Juristja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Eni Çobani ishte e ftuar në “Soiree”, ku gjatë emisionit ka folur për mar rëd hëni en e saj me vjehrrën. Eni ka treguar se jeton prej 20 vitesh me prindërit e bashkëshortit dhe nuk i janë bërë kurrë ba rr ë.

“Unë jam nënë e një djali. Jam shumë krenare për atë djalë që kam bërë. Kush nuk është sot krenar për fëmijët e tij.Sot dua t’i them prindërve të bashkëshortit tim që kanë qenë një ndihmë e ja shtëz akons hme. Unë jam një grua që kam jetuar 20 vite me prindërit e bashkëshortit. Unë jetoj në një familje me ta.

20 vite qe jeton me vjehrrën në një shtëpi, Eni Çobani tregon hapur she rret: Mos kujtoni seNuk më janë rë nd u ar kurrë”, u shpreh Eni.