20 v ite që jeton me vjehrrën, Eni Çobani bën rr ë’fimin e papritur, tregon për ‘sh erret’ dhe…(Pamje)


Juristja e njohur shqiptare, Eni Çobani është shprehur për marrëdhënien e saj me vjehrrën. Çobani ishte e ftuar në emisionin ‘Soiree’, për një mbrëmje e cila ishte e gjitha dedikuar grave dhe vajzave.

Gjatë fundit të bisedës, të ftuarit po diskutonin lidhur me lidhjen ba shkëshortore dhe lirisë për të jetuar veçmas prindërve.“Jam shumë krenarë për atë djalë që kam bërë. Kështu dua t’i them edhe prindërve të bashkëshortit tim.

Sepse kanë një k ontribut fa ntastik. Unë jam një grua që kam jetuar 20 v ite me prindërit e bashkëshortit. Unë jetoj me ta. Nuk më janë rë nduar kurrë!”, – rr ëfeu Eni.

E pyetur nëse ka patur ndonjëherë ndonjë k onfIikt me vjehrrën Eni është përgjigjur: “Po ti këmben fjalë me vete, jo me të tjerët!”,-ka thënë juristja e njohur.