Ѕituata jaѕhtë kontroΙΙit, Ana shрë./rthеn ndaj Melisës: Ty të f uѕin në ba.njo që në takimin e…

Ana dhe Melisa kanë debatuar as hpër pas deklaratave të Anës në Përputhen e cila tha “Melisa e shiti veten si vajzë one-nig ht-sta nd”.

Kjo fjali e konkurrentes erdhi pas takimit tepër të afruar që Melisa dhe Fatjoni patën javën e kaluar.Melisa kërkoi një sqarim për këto që janë deklaruar.

“Pra ti mendon se vetëm se shkuam të lanim duart aty, ai më çoi në banjë më bëri namin?,” tha Melisa.“Ashtu e shite veten, edhe unë erdha bëra tëerk këtu.

Po atë gjë nuk e bëra,” tha Ana.Në këtë rast ndërhyri edhe Fatjoni i cili i tha se ajo nuk ishte as banjë, por ishte para-ba një ku shkuan për të larë duart dhe e morën gjithçka me shaka,ditorja.