Нabit gruaja, “Dua diivorc,Burri nuk më bërttet dhe nuk mër zitet kurrë, eshte…

AharoiAviti nga Indiaa kohët e fundit bëri kërkesë për divorc në një gjyk atë, me pretendimin se burri i saj e do shumë atë. Ngjarja ndodhi 3 dite me pare në shtetin Uttar Pradesh.Cifti ka 18 muaj i martuar.E pyetur për të shpjeguar kërkesën e saj.

Gruaja tha se burri i saj e do atë shumë dhe kurrë nuk është grindur me të, por ajo s’mund ta pranojë këtë gjë.Për t’i bërë gjërat edhe më keq, burri i saj gatuante dhe e ndihmonte në punët e ndryshme shtëpiake. Duke iu drejtuar gjykatës, ajo kërkoi që t’i jepte fund martesës së saj. “Ai nuk më bër tet dhe kurrë nuk më ka mër zitur. Ai madje gatuan për mua dhe më ndihmon në punët e shtëpisë,” tha gruaja e pakënaqur.

“Sa herë që bëj një gabim, ai gjithmonë më fal. Unë doja të debatoja me të. Nuk kam nevojë për një jetë ku burri im bie dakord me mua për gjithçka. Eshte rob kot”. Pasi e dëgjuan, gjyka tësit e hutuar menjëherë refuzuan kërkesën e saj, të cilën ata e përshkruan si joserioze dhe i kërkuan çiftit të zgjidhte vetë këtë “mosmarrëveshje”.

Por gruaja nuk u ndal këtu. Pasi kërkesa e saj për divorc u refuzua, ajo iu drejtua anëtarëve të këshillit lokal, por edhe ata refuzuan të ndërhyjnë në martesën e saj pasi e dëgjuan. Sipas mediave lokale, burri tha se ai mendonte që nuk kishte bërë asgjë të keqe, por thjesht donte të ishte një bashkëshort perfekt.