Наrrојеni ‘Нуrremin’, Marina trаnѕfоrmоhet në një ѕulltanеѕhë (Foto)

Marina Vjollca këtë sezon të “Klanifornias” ka ékspériméntuar shpesh me ‘look’-un e saj, duke ardhur herë me flokë të zeza, e herë brune, herë më bàlluke e herë me flokë të shkùrtëra.Megjithatë, duhet théksuar fakti se në të gjitha rastet ka pérdòrur parùke, pasi publíku e do bjonde me flokë të gjata e ajo s’ka sesi të héqë dorë nga look-u që e pérsonifíkon.

Këtë sezon Marina na ka treguar edhe aftésitë e saj si aktore duke màrrë pjesë hera-herë në role të ndryshme që i besohen në emision.Një rol duket se qenka rézérvuar për të edhe për puntàtën e ràdhës, ku bukuroshja e ekraneve shqiptare do na vijë ne rolin e Hyrremit.

Ajo ka shpërndàrë disa foto në rrjetet sociale ku shíhet se është trànsfòrmuar kòmplet dhe duket thjesht një YLL.Në mbíshkrímin e véndosur krah fotos ajo ka bërë me dije se trùpa e spéktàklit do sjellë telenovelën që bëri namin “Sulejmani i Madhërishëm”.

Sakaq, për herë të parë nga nisja e këtij sezoni televiziv, dy motrat Vjollca nuk do jenë përbàllë njëra-tjetrës, shkruan ditorja.