Маrifetet e Gjysheve për të Нequr Аromën e Кeqe të Gojës dhe të Кëmbëve/ Nuk do ta Вesoni sa mirë Funksionojnë

Kos për erën e keqe të gojës. Përveç mentes e cila freskon rrugët e frymëmarrjes, provoni kosin. Bakteret e gjendura tek kosi mund të eliminojnë bakteret e këqija që shkaktojnë erën e keqe të gojës. Kështu që herës tjetër që nuk do të ndiheni mirë me frymëmarrjen tuaj, hani pak kos për të eliminuar bakteret e këqija.

Listerine për puçrat. Kjo mund të tingëllojë e çuditshme, por listerina funksionon shumë shpejt për përtharjen e puccrave. Zhysni pak pambuk në Listerine dhe aplikojeni tek puccra tre herë në ditë derisa të ndieni se është përtharë. Listerina ka veti antiseptike të cilat përshpejtojnë procesin e shërimit.

Sheqer për gromësimat. I urreni momentet kur filloni të gromësisni? Shumë prej nesh pinë ujë për të lehtësuar këtë problem, por një zgjidhje shumë e mirë është sheqeri. Thjesht gëlltisni një lugëçaji sheqer dhe do të shpëtoni menjëherë nga gromësima.

Limonë ose ullinj për të vjellat. Personave që udhëtimi me makinë ose mjete të tjera transporti u shkakton të përziera dhe të vjella, u rekomandohet të përtypin limon ose ullinj. Këta komponentë ndihmojnë për të tharë pështymën dhe për të larguar ndjesinë e të vjellave.