Μora Τelefonin e Βurrit Τim dhe Ρata Νjë “Ρrekje të Βutë” të Νënshkruar: Kur Dëgjova se Κush më Τhirri, u Fυndosa nga Τυrpi

Lexoni rrëfimin e një gruaje që as nuk mund të ëndërronte se çfarë do të ndodhte me të kur ajo fshehurazi mori telefonin e burrit të saj.Një rrëfim i një gruaje u shfaq në internet, i cili së pari i gëzoi shumë, pastaj zemëroi disa dhe disa qeshën për ironi të gjithë historisë.

“Nga rruga, unë nuk jam xheloz, dhe nuk kam menduar se ai do të më marrë jashtë, ai beson, por një natë ai nuk më dha qetësi dhe kur burri im ra në gjumë, unë vendosa të kontrolloj telefonin e tij. “Nuk kishte asgjë të dyshimtë në mesazhet dhe në rrjetet sociale, kështu që unë shkova në listën e thirrjeve,” tha ajo.

Aty takova tre kontakte të dyshimta, të thirrura shpesh.Njëra ishte “prekja më e butë”, një tjetër “lot i ëmbël” dhe e treta “gruaja e ëndrrave të mia”.Në atë moment u çmenda dhe fillova të mendoj se sa më beson burri im. Nuk e durova dhe menjëherë shkova në tualet për të thirrur ata numra.

Së pari pata kontaktin “prekja më e butë”. Nëna e tij thirri. Unë rashë në një vend turpi dhe i premtova t’i tregoja pse e thirra. Fillova të mendoj nëse do të vihem në siklet para një anëtari të familjes dhe nuk më shkoi mendja se kush, por më interesoi kush nënshkroi “lotët e ëmbël”. Sidoqoftë, unë thirra numrin dhe motra e tij, e cila ishte dhjetë vjet më e re, më thirri.

Tani isha i sigurt se isha “gruaja e ëndrrave të mia”, dhe kështu ndodhi – kur bie zilja, më ra telefoni.“Unë isha në të njëjtën kohë krenar që burri im është kaq i mrekullueshëm për ne dhe i kënaqur me mënyrën se si na përjeton, dhe në të njëjtën kohë u fundosa nga turpi që rashë kaq poshtë. Unë i thashë atë që kisha bërë, dhe ai buzëqeshi ëmbël. Ende kam turp, prandaj vendosa të shpengoj veten dhe t’i blej një dhuratë. “Unë dhashë gjysmën e kursimeve për orën e tij të dorës dhe nuk u pendova”, tha ajo.