Βefason Μihrija:Ja se kush m’ofroi 1milion euro për 1 natë,po une Naimin se ndrroj as me…(Video)

Βefason Μihrija:Ja se kush m’ofroi 1milion euro për 1 natë,po une Naimin se ndrroj as me. Xeni, Ilir Shaqiri dhe Dani ishin emrat mes të cilëve Mihrije Braha duhet të zgjedhte se me cilin të darkonte.

Të martohej dhe njërin te eliminonte, e në rast se këngëtarja jepte një përgjigje, fitonte 10 pikëPor, në një moment ajo thotë:Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova.

Si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”Pavarësisht kësaj ajo u përgjigj duke thënë se me Danin do martohej.

Do darkonte me Ilir Shaqirin, dhe eliminoi Xenin por pastaj tregoi historin e saj me 1milion euro,ditorja.