Βυrri im ishte νr**sës! Eli Fara Τregon Si e Rrēmbеυ Ai Nga Familja, ja Çfare i Βëra Κur Ηyri në Βυrg (Video)

Ish-i ishte një nga çunat më çapkën seç duhej në Korçë dhe kishte shokë të vetët. Kjo gjë i çoi në një tr.agjedi të madhe.

Sepse ishin grupe çunash që konkurronin me njëri-tjetrin kush ishte më i fortë dhe ndodhi që sh.okun e ngushtë të ish-it e vr. anë.

Pastaj filloi një tjetër st.uhi që ishte goxha e madhe për atë kohë hetime, gjyqe mbas gjyqeve që zgjatën shumë. (…) Gjyqet vazhduan goxha nja 1 vit e gjysmë dhe mbasi u bënë të gjitha përpjekjet dhe për të ulur dë.nimin, derisa u dha dë.nimi i fundit dhe e përcaktuan dhe bu.rgun ku do vu.ante dë.nimin, atje kam shkuar me vajzën dhe i kam thënë që unë do të bëj ndarjen.

Nuk ka pasur ndonjë kundërshtim dhe unë kam parë jetën time. Vazhdoja punën si mësuese në fshat, vajzën e kisha në çerdhe, kisha probleme financiare sepse mora dhe një apartament”, rrëfeu Eli Fara duke u kthyer pas në vite.