Jepet super lajmi nga BE për Kosovën, Presidenti hümb durimin dhe kërkon anëtarësimin e Kosovës

Presidenti i Këshillit të Evropës Michel, tha sot se Ballkani Perëndimor është i rëndësishëm për BE-në dhe anasjelltas, dhe se procesi i zgjerimit duhet të rifillojë avancimi i integrimit të partnerëve nga Ballkani Perëndimor. Në një letër që ftonte liderët evropianë në një takim më 23 dhe 24 qershor, ai tha se do të takohej […]

Continue Reading